1

Introductie

 

Remote video URL

 

Future Leader

De wereld vraagt om vrouwelijke leiders. Jenny Elissen, autoriteit op dit gebied, gaat van jou een Future Leader maken. Zij neemt je stap voor stap mee, alsof ze je persoonlijk traint. Verheug je op inspirerende video's, motiverende audio-oefeningen, én de belangrijkste fragmenten en interviews met wereldleiders uit haar bestseller Van Big Ideas naar Giant Leaps.

Je leert wat kwantum creativiteit is. Je onderzoekt je eigen competenties en belemmerende dilemma’s. Krijgt inzicht in de competenties van giant leapers en leert wat jij van hen kunt overnemen. Je oefent bijvoorkeur met een ander uit je eigen omgeving en ervaart hoe het is om eens lekker op te scheppen over jezelf. 

In deze training leer je welke nieuwe energievelden je bij jezelf kunt aanzetten. Hoe je om kunt gaan met het onverwachte en onzichtbare en hoe je daarmee kunt spelen. We nemen je mee hoe je vanuit abstract leiderschap naar extreme ownership kunt groeien en hoe je daardoor moeitelozer kunt leven en werken.

We wensen je veel plezier en inspiratie bij deze cursus!
Team Harper's Bazaar

 

 
Wat ga je doen?

Deze cursus leert in vijf modules hoe je zelf je creërend vermogen aanzet en een future leader kunt worden. Iedere les start met een korte video gevolgd door geschreven lesstof. Bij sommige lessen duiken we eerst meer de theorie in zodat je wat achtergrond informatie hebt voordat je zelf met de opdrachten aan de slag gaat.

 

Giant Leapers en wat je van hen kunt leren

In hoofdstuk 1 leer je hoe je vanuit je hart en vanuit je hoofd je beslissingen kunt nemen. Waarom dat belangrijk is, wat het verschil is tussen beiden en hoe je uiteindelijk in een split second kwalitatieve besluiten kunt nemen. In de weken daarna leer je, dat dit een belangrijke techniek is die je vaak kunt inzetten, eigenlijk bij elke vraag die zowel zakelijk als privé ontstaat. 

Wat is Kwantum Creativiteit?

Kwantum Creativiteit is het aanzetten van ons slimme onbewuste waarin veel hulp huist voor ons creërend vermogen. Je leert in hoofdstuk 2 hoe je je eigen energie en creërend vermogen beter kunt gebruiken om makkelijk vooruit te komen in je privéleven en carrière. Het maakt gebruik van het zichtbare, het onverwachte en het onzichtbare. Het is menselijke ‘software’, het slimme onbewuste, dat iedereen kan ontwikkelen met eenvoudige tools. Niet moeilijker dan leren lopen of schrijven. Het zal je helpen nieuwe werkelijkheden en doorbraken te creëren. Je zult in staat zijn om de verandering die je wil voor de wereld te laten zien en het te laten gebeuren.

Je leert om je eigen Perfect World te bouwen en inzicht te krijgen in je eigen belemmerende dilemma’s

Aan de hand van drie vragen die je gaat beantwoorden in hoofdstuk 3 ontwikkel je voor jezelf je eigen perfect world. Als je je eigen belemmerende dilemma’s helder hebt dan weet je ook wat je tegenhoudt om door het glazen plafond te breken. Ontdek met behulp van een relatief eenvoudige oefening, wat jou persoonlijk kan tegenhouden en welke beperkende overtuigingen daarachter kunnen zitten.

Waar zit jouw Glazen Plafond?

Je gaat aan de slag met je eigen dilemma’s, deze maak je helder en je ontdekt wat jou tegenhoudt voor je persoonlijke sprong. Je gaat oefenen met oneens zijn en opscheppen. Kinderlijk eenvoudige quantum technieken die je helpen voorbij je beperkingen te komen. In hoofdstuk 4 ga je met de verkregen inzichten aan de slag. Kijk waar jouw glazen plafond zit en wat jou persoonlijk tegenhoudt om te springen. We hebben allemaal een blinde vlek, daarom kan het fijn zijn om deze oefeningen samen te doen met een goede vriend of vriendin. Samen ga je je persoonlijke inzichten ontdekken en vormgeven. Jullie gaan opscheppen en het oneens zijn met alle inzichten die je hebt verkregen. Zo krijg je het materiaal in handen om een grote ontwikkel sprong te maken.

Jij als Future Leader! Brief aan je toekomstige zelf

In de voorgaande weken ben je meegenomen in de ontwikkeling van jezelf en hoe je zelf je creërend vermogen aan kunt zetten. In hoofdstuk 5 gaan we dieper in op het waarom de wereld nieuwe future leaders nodig heeft. Juist nu in deze fase van verandering waarin we ons begeven. Welke competenties heb je nodig als future leader? Aan de hand van een oefening ga je kijken hoe je je waarschijnlijkheden kunt gaan omzetten naar mogelijkheden. Je hebt geleerd welke nieuwe energievelden je daarvoor kunt inzetten. Hoe je omgaat met het onverwachte en onzichtbare en leert hoe je omgeving kan bijdragen aan jouw eigen creatieproces. Hoe je vanuit persoonlijk leiderschap naar extreme ownership kunt groeien.

Tot slot: nu je weet hoe energie werkt en dat dit voor de vorm uitgaat, gaan we alle inzichten die je hebt opgehaald en hoe jij je toekomstige zelf ziet, vastleggen in een brief of in een korte video.

 

"Je beperkende overtuigingen loslaten en leven alsof je al in een perfecte wereld bent geeft je alle energie, creativiteit en moed om het te creëren" - Jenny Elissen 

 

Bij deze cursus krijg je van Jenny Elissen haar boek Van Big Ideas naar Giant Leaps cadeau. Je kunt het hele boek hier downloaden. Bij enkele hoofdstukken staat er ook een verwijzing naar specifieke pagina's in het boek.